COMPUTERCURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN EN SENIOREN

 

In de cursussen voor volwassenen en senioren kunt u in een rustig tempo leren een computer te gebruiken. U kunt brieven gaan maken voor familie en vrienden maar ook voor de zorgverzekeraar, reisbureaus enz. enz. U kunt foto's uitwisselen en informatie opzoeken op internet. Er gaat een nieuwe wereld voor U open. Ideaal voor contact met de buitenwereld.

De cursussen worden overdag gegeven en starten in de maand januari en september in cultureel centrum De Spil te Maasbracht, op doordeweekse dagen.

 

CURSUSAANBOD:

 

1. Basiscursus Windows (met word en internet E-mail)

De basiscursus is voor beginners, die nog nooit of bijna nooit achter een computer gezeten hebben. Mensen die de basiscursus gevolgd hebben kunnen doorstromen naar de vervolgcursussen. De basiscursus is voor de vervolgcursus een "must". De cursisten zitten achter een "eigen" laptop. De groepen bestaan uit 4 cursisten.

De lessen duren 2 uur met een pauze voor koffie/thee na het eerste uur.

Bediening van de computer voor beginners, inclusief kladblok, Word en Paint. (10 opeenvolgende weken)

  

 

 

3. Werken met I-pad

6 opeenvolgende weken van 1 uur

 

Inschrijven:

Belangstellenden moeten aangeven welke cursus zij willen volgen. Inschrijving is mogelijk voor de "startmaand" januari of september. Degene die zich aanmelden voor een computercursus krijgen een brief waarin staat bij welke cursus zij ingedeeld worden en wat de kosten zijn. Belangstellenden kunnen zich voor een cursus schriftelijk opgeven bij Kré-Aktief, Suikerdoossingel 55, 6051 HN Maasbracht met vermelding van naam, adres, postcode, plaats, en telefooonnummer, of via het contactformulier op deze site.